Dian dacht een leuke date te hebben, maar ze werd verkracht
Dian vond een leuke vent via een dating site en hij leek zo perfect en aardig. Het liep pop rolletjes alleen had Bjorn het op haar kutje voorzien en verkrachte haar op brute wijze. Dian zal nooit meer dezelfde zijn!
Thuis vekracht in de badkamer
Dit had ze niet bedacht toen ze vanochtend opstond. Irma wordt verkacht in haar eigen huis. Niets vermoedend met zichzelf bezig en dan wordt ze overmeesterd door twee gestoorde verkrachters die haar boeien en neuken!
Thuis verkracht in de garage
Net thuis gekomen word Sandy overmeesterd in de garage en gegrepen door twee mannen die haar mond afplakken met duct tape en gereedschap in haar vagina stoppen om haar te vernederen en te misbruiken. Huilend geeft ze toe...
Liefdes wandeling wordt verkrachtings drama
Linda maakte een romantische wandeling met haar vriend en worden overvallen. Jan wordt vastgebonden en moet toezien hoe zijn vriendin voor zijn neus wordt verkracht. Hij kan helemaal niks doen voor zijn lieve Linda...
Magda wordt verkracht tijdens het stappen
Dit avondje uit zal Magda niet snel vergeten. Ze wordt door een hele groep mannen vastgehouden en gedwongen tot seks. Ze kan geen kant meer heen en moet toegeven aan de gestoorde praktijken van haar geile belagers.
Thuis verkracht en gewurgt door twee verkrachters
Inge wordt overvallen in haar huis en gedwongen tot seks. Ze werkt natuurlijk tegen en haar belagers wurgen haar om haar mee te laten werken in hun perverse seks spel. Happend naar lucht wordt haar kut gevuld met pik !
Schandalig verkracht door een groep mannen
Janine is overgeleverd aan de genade van een groep dronken mannen die elkaar opjutten en haar vreselijk hard verkrachten. Omdat ze niet zo best presteren door de drank botvieren ze hun fustraties op Inge en krijgt ze een fles in haar kut!
Annie wordt thuis verkracht, haar vriend moet toekijken
Een avondje met vrienden loopt uit de hand. De vriend van Annie wordt vastgebonden en Annie wordt voor zijn ogen verkracht. Hij kan niks anders dan met lede ogen toezien hij ze wordt gevuld met pikken van zijn zieke vrienden!
Onderzoek in het ziekenhuis mond uit in verkrachting
Ans ging voor een doorsneel onderzoek naar het ziekenhuis maar komt terug met een verkrachtings trauma! Haar dokters dwingen haar tot seks in de behandelkamer. Dit is de nachtmerrie van elke vrouw!
Mieke wordt verkracht tijdens een overval op het werk
Mieke is het slachtoffer van een overval, haar belagers vinden de buit te klein en vergrijpen zich aan deze blonde dame. Onder dwang moet ze pijpen en wordt ze diep achterlangs geneukt door twee gemaskerde mannen!